BUG RUN #36 2019

Henkilökohtaisesti itseltä jo hieman unohtunut, Skandinavian suurimmaksi VW tapahtumaksi aikoinaan tituleerattu Bug Run Ruotsissa ei ole viime vuosina ollut se ensimmäinen tapahtuma johon olen mielinyt mennä. Viimeksi 2011 kyseisessä tapahtumassa käyneenä, vanhat mielikuvat eivät ole houkutelleet itseä kovinkaan paljoa. Ei ainakaan voi sanoa että aika kultaa Bug Run muistot. Ajatus Party Camping alueen HIEMAN juopuneista puolialastomista Ruotsalaisista ja ehkä Suomalaisistakin kanssa harrastajista aamuyön tunteina työntämässä hiipuvaan Bilteman pallogrilliin kaikkea palavaa telttakatoksesta retkijakkaroihin taustalla soimassa Tomas Ledinin - Sommaren är kort. Onhan Bugrun ainakin itselle ollut se ensimmäinen ulkomainen autotapahtuma ja tietynlainen päänavaaja aikoinaan VW sceneen ja kun vielä 2011 tuli kyseisestä tapahtumasta tutustuttua hyvään kaveriin Janiin, jolta ostin samana kesänä nykyisen Jettanikin.

Kaikkia vanhoja muistoja uhaten Bug Run #36 lähdettiin avoiminmielin katsastamaan mitä on Bug Run vuonna 2019. Peruskaavaa noudattaen, laivalla Turusta Tukholmaan ja sieltä 220km moottorimarssi Mantorppiin. Paikalle saavuttua Mantorpin moottoriradan porteilla vastassa oli tuttu nurmikenttä ja reilu 200m jono autoja odottamassa sisäänpääsyä. Suomalaisella “ei me ymmärretä Ruotsia” tyylisellä vahingolla hivuttauduimme ohi toiseen aika paljon lyhyempään jonoon ja pääsimme sisälle alueelle. Jo ensimmäinen silmäys legendaariseen Party camping mutkaan osoitti että ollaan kaukana kahdeksan vuoden takaisista kävijämääristä. Muuten itse Mantorpin moottorirata näytti paria uutta rakennusta lukuunottamatta hyvin samanlaiselta kuin aikaisemmin.

20190608_202524-01.jpeg

Tapahtumahan on kolme tai oikeastaan kaksi päiväinen viikonlopun yli. Pääsylipun hinnalla joka on 600kr/hlö (eli noin 60€) saa majoittua alueella telttassa, asuntovaunu tms. Lipun hinnalla pääsee ajamaan omalla autolla radalle, kiihdyttämään stripille (liimarata), tehonmittaus Dyno, autoslalom sekä mahdollista päästä VW Racing rata-autojen kyytiin. Eli periaatteessa kaikki sisäänpääsylipun hinnalla paitsi ruuat ja juomat. Paikalla on tietysti autonpesu mahdollisuus, ns. rompetori (pääasiassa vanhojen ilmajäähyjen osia), jonkinlainen ravintola ja nakkikoju.

Koko viikonlopun ajan tapahtumaa tai oikeastaan rata-ajoa häiritsi vesikuurot ja kun koko kiihdytysstripin osuus jäi välistä se hieman latisti tunnelmaa. Suomestahan oli varsin hyvä panostus radalle kuin stripillekkin paikalla kun esimerkiksi Puhan Mikko oli tuonut farmari Golfinsa paikalle. Golf kävi pyöräyttämässä päivän pohjat dynossa 814hv, tosin autosta irtosi triggeripyörä toisessa vedossa. Osoittaa Suomalaista sisukkuutta sillä Mikko huoltojoukkoineen kursi Golfin kasaan jo heti Lauantai-iltana jotta sunnuntaina pääsisi stripille.

DSC01624.jpg
DSC01625.jpg
upload.jpg

Omalta osalta Lauantai-illan seikkailut Linnköpingin keskustassa avoinna olevaa ruokapaikkaa  etsiessä sai lopulta hauskan lopun vaikka autosta loppui bensa 100m ennen hotellille pääsyä. Kolmen matkakaverini työntäessä Jettaa liikennevaloristeyksessä ja bensaimeskelyn tankista toiseen vesipullon ja pissapojanletkun kanssa saatiin tällekkin reissulle joku mieleenpainuva juttu kerrottavaksi. Tulipahan selville että bensa loppuu jo mittarin 13L näyttämän kohdalla.

Koko viikonlopun osalta sää jatkoi samaa kaavaansa, sunnuntaiaamu alkoi auringon paisteella ja jossain vaiheessa päivää alkoi sataa vettä. Onneksi tällä kertaa stripillekkin kerkesi jokunen auto ja nopeimmat vedot taisivat olla matalia kympin aikoja. Showparkin puolelle virtasi puoleen päivään mennessä mukavasti autoja ja oli hauska huomata että Bug Runissa käy edelleen niitä autoja joita muistan 8 vuoden takaa mm. T3 Karmann Cheetah matkailuauto pikku mausteilla. RH PD1 vanteet ja alusta, todella makea kokonaisuus joka todistaa ettei matkailuaton tarvitse olla tylsä styroksilaatikko. Kyseinen matkailuauto oli ehdottomasti yksi omia suosikkeja viikonlopulta.

Show parkista löytyi myös rankasti korimuokkauksia kokenut rautajousilla oleva mk1 Golf sekä varsin nätti Karmann Ghia Porschen “Cookie Cutter” -vanteilla jotka oli muutettu kolmiosaisiksi.

DSC01661.jpg

Erikoisuutena mainittakooon myös Can-amin tms. tela-alustalle istutettu Baja henkinen Kuplan koppa.

upload.jpg

Myös Ruotsin Volkswagen sekä Volkswagen Classic Parts oli tullut paikalle esittelemään tarjontaansa.

Tapahtumassa valittiin TOP 10 parasta autoa ja yllätyksekseni Jettani pääsi tähän kymmenikköön. Jag tackar och bockar!

Vaikka tunnustuksia on aina kiva saada ja olen siitä kiitollinen, ei “Big Bug Run Fun #36  2019” varsinaisesti jättänyt itselle mitään sen kummempaa poltetta niin kuin aikoinaan jätti. Viehätystä laski omalta osalta vähäinen kävijämäärä ja täten kiinnostavia autoja on kourallinen.

Sateet osaltaan vei aikaa rata-ajelusta ja osittain tuntui että järjestäjän pelisilmällä olisi rata-ajon voinut ajoittaa fiksummin kelien kanssa. Osasyynä tapahtuman vähään osallistujamäärään lienee osittain sekin että Bugrun nimen alla järjestetään nykyään kolmea eri tapahtumaa, Bug Run Picknick, Big Bug Run Fun ja Bug Run Classic. Ja 600kr pääsylippu on aika suolainen sellaisille jotka eivät halua autollaan mennä radalle tai stripille kiihdyttelemään vaan katselemaan ja fiilistelemään.

Mutta nyt se on nähty, koettu ja todettu ei ole Bug Run enää niin Big ja Fun kuin aikoinaan. Olisiko pieni tapahtuman uudistamisen aika?

Kiitos kuitenkin VW huru-ukot Timo, Antti ja Jouni reissuseurasta.

Tapahtuma: Big Bug Run Fun #36 2019

Pvm: 7.-9.6.2019

Paikka: Mantorp Park / Ruotsi

Teksti ja kuvat: Risto Puhakka @retro.risto

Risto Puhakka