Murdered Audi A4

Torstaina 4.10 käytiin kuvaamassa Valtteri Brandtin vaikuttavan näköistä Audi A4:sta.

Ennen tapaamista olin nähnyt tästä "murhatusta" Audista vain kuvia, joissa se niissäkin näytti jo erittäin hyvälle. Mutta kuvat ei vedä vertoja sille, miltä auto näyttää livenä.

Tämän Audin ulkonäköön on panostettu ja sen kyllä huomasi. Valtteri on päivittänyt autoon Audin RS maskin, Votex replica puskurin lipan sekä sumarin ritilät on itse tehty toisen Audi clubilaisen toimesta. Autosta on tummennettu kaikki lasit ja valot sekä vaihdettu tummat 19x9.5 tuumaiset vanteet, joilla saadaan tämä erittäin maukas ja hyvin toimiva "murdered" look. Auton madalluksen takaa Vogtlandin säädettävä alustasarja. Ajokorkeutta on jouduttu hieman hakemaan, kun aluksi liian matalan Audin renkaat otti kaariin jatkuvasti kiinni Valtterin suorittaessa kuskin velvollisuuksia.

Kuvaussessio

Sovimme, että treffaamme perinteisesti koulukadun ABC:lla hieman ennen auringonlaskua, jotta valaistus olisi parhaimmillaan.

Olin jo ennen aloittamista suunnitellut kuvaukset ja missä mitkäkin kuvat otetaan. Ensimmäisenä aloitimme rolling shoteista, jotka otimme ykköstiellä. Halusin kyseiselle Audille hieman urbaanimman maiseman. Suunnitelma oli ajoittaa kuvat niin, että takana näkyisi hieman kaupunkimaisemaa ja toisissa kuvissa olisi jonkunnäköinen betoniympäristö. Jälkimmäinen saatiin toteutettua niin, että ajoitettiin kuvat juuri sillan alitse ajettaessa. Kuvat toteutui juuri niinkuin oltiin ajateltukin.

Kun oltiin rollerit saatu hoidettua alta, siirryttiin Kaarinaan kauppakeskus Krossin parkkipaikalle. Krossi on juuri remontoitu ja sen kylkeen oli vedetty tummat seinät, jotka sopivat täydellisesti seuraavaksi taustaksi.

Varjoisa paikka ja auringonlaskun pehmeä valaistus takasivat kliinit kuvat ja joissain kuvissa erittäin tyylikkäät heijastukset, jotka auringon värjäämä oranssi taivas piirsi pintaan.

Pienen pyörittelyn jälkeen siirsimme auton vielä rakennukset toiselle kyljelle, josta saimme auringon tyylikkäästi paistamaan auton takaa.

Viimeiset pari kuvaa kävimme ottamassa Motonetin takaa Valtterin ehdotuksesta. Spotti oli erittäin maukas ja seinän kuvionti loi tyylikkään taustan Audin kanssa.

Lisää kuvia ja muuta:

IG jm.photofin

Facebook: Jonne Mattila Photography

Teksti: Jonne Mattila

Kuvat: Jonne Mattila Photography

Jonne Mattila