HIMOS MEET 2017

Huhhuh.. Nyt se on lusittu.

Tähän mennessä VCF:n kanssa menty muutaman kahvikokoontumisen voimin ja paineet oli järkätä jotain "isompaa". Tietenkään tyhjästä ei mitään isoa saa rakennettua, mutta tavotteet oli korkealla ja jännitys vielä korkeammalla.

Paikka valittiin periaatteella "keskellä kaikkea" eli " kaukana kaikesta". Himoksen puolesta oltiin todella ystävällisiä ja auttavaisia alusta asti. Himos areenan viereinen kenttä luvattiin käyttöön ilman älyttömiä vuokrausmaksuja mitä muut lokaatiot välillä ehdotelleet. Himoksella tietty aika offseason laskettelukauden jälkeen ja ennen juhannusta, joten tilaa riittää varmasti kaikille.

Perus järjestelyt sujui siis helposti ja jäi vain haasteeksi huudattaa mediassa tapahtumaa. Vaikka kevät on vasta aluillaan, niin aina tuntuu olevan muita menoja ihmisillä päällekkäin ja osa porukasta olikin juuri tullut "isolta järveltä" Itävallasta. Tietysti myös aikainen ajankohta tarkoittaa että talven aikana valmistuvat projektit saattavat olla vielä viimeisillään vaiheessa.

 

Perjantaina mestoille..

Kaikilla taisi olla aika täysi viikko takana töiden puolesta. H&T painoi kuplaan koneen kiinni ja madalsi viime tingassa. Jesse painoi Crewi tuotteita ja tarraa yms. ja reppas somessa minkä ehti. Aurinko kuitenki paistoi ja kaikilla oli fiilis korkealla kun tultiin mestoille. Ekana kamat autosta mökkiin ja taisi muutama olut sihahtaa. Musiikki vehkeet tulille ja ihmettelemään ketäs muita täällä on. Aiemmin paikalle olikin jo ehtinyt porukkaa Kuopiosta, Porista, Raumalta ja pääkaupunkiseudulta pari mökillistä. Jälkijunassa valui Esakin golfillaan, joka oli päättänyt lähtöhetkellä alkaa vuotamaan polttoainetta koneen päälle. Illalla mökin terassille saapui myös pari herrasmiestä  "Kurvin pajalta". Nopee briiffi lauantaista. Poreamme ja sauna päälle. PA-kamojen kytkentä terassille ja etkot sai alkaa.

 

Lauantai

Porukka hyvin levänneenä molemmat tunnit. Aamukahvi naamariin ja kentälle teltan ja kamojen kans. Tässä kohtaa oli suunnilleen selvää mihin jengiä asetellaan, jos sellaista tulee.. tottakai tulee. Jouduttiin vähän soitteleen, että saatiin joku paikalle avaan sähkökaappi, mutta kamat oli nopee kasassa.

Ronin passatti ja Esan golf teltan viereen ja alettiin miettiin "koskas tän piti alkaa niinku virallisesti?". Vielä oli tunnin verran ilmoitettuun alkamis aikaan ja paikalle kurvas Risto jetallaa.. Ah aina niin ihana näky. Melkolailla perään alkoi valumaan pikkuhiljaa muitakin ja Mätäs Crewltä muutama helmi oltiinkin jo bongattu ja he ehtivät saada oman spottinsa myös. Riston jetan kanssa saapui kilpailemaan Valtterin Carrera, Japen A6 ja Hermaalan Audi TT. Vähän hymyilytti tässä kohtaa.

Vettä alko ripottaan, ihan pirun kylmä, mutta hymyilytti. Autoja taisi olla yhteensä mestoilla n.30 kpl joista muutama tuli vasta myöhemmin mestoille. Muutaman tunnin pyörimisen, kuvailun, kuulumisten vaihtamisen ja ihmettelyn jälkeen aloikin sitten sataa reippaammin ja porukka lähti hajaantumaan etsimään ruokapaikkaa, jota ei tajuttu varmistaa onko Himoksen puolesta auki lauantaina ja siitä sään näytettyä edelleen kurjalta enemmistö suuntasi kotiinpäin.

Crewi mökille jäi vielä ihmisiä jutulle ja iltaa viettämään. Mökin piha olikin melko tyydyttävän näkönen kun minttejä kiesejä oli enemmän kun mökissä asukkaita. Illalla musiikki pauhasi, poreamme ja sauna täynnä jengiä. En ehtinyt kyseleen nimiä ihmisiltä ketä kävi illan aikana pyöriin mestoilla mutta kaikki oli erittäin asiallista väkee ja etenkin Kurvin pajan herroja täytyy kiittää seurasta molempina iltoina.

Photo : Martti Lumia IG @maralumia

Photo : Martti Lumia IG @maralumia

 

Voi perse ne palkinnot!

No sää tyhjensi kentän sellaseen tahtiin että palkintoja ei ehditty edes miettimään. Illan pimetessä yksi auto oli silti mökin pihassa mikä todellakin ansaitsi erityismaininnan. Huurroksen S4 sai siis yhdessä mielin pystinsä. Kiitos Huuroksen S4 Jesse alko taas vaihtamaan autoa.. #neverendingstory

Photo : Martti Lumia IG @maralumia

Photo : Martti Lumia IG @maralumia

Photo : Martti Lumia IG @maralumia

Photo : Martti Lumia IG @maralumia

 

Viikonlopun aikana fiilikset kyllä heitteli paljon, mutta sunnuntaina kamoja kerätessä kaikki tuntuivat olevan yhtä hymyä, vaikka olotilat osalla vähän naamaa väänsikin. Siinä vielä kotimatkalla evästettiin Pori, Rauma, Kuopio porukan kanssa, niinkuin lukuisista muista tapahtumista palatessa. Kuvailtiin vähän Arton pallokeulaa, kunnes palattiin kotiin odottamaan arkea.

 

Tämä homma tullaan ottamaan uudestaan ja isommin.

Kiitos kaikille!