Kesä tulee ja kaikki levällään.

Kesähän se tekee loputonta tuloaan vaikka lunta saattaa vielä sadella täydeltä taivaalta. Ainut onglema on, että ei ole yhtäkään esittelykelpoista kesäkiesiä. Tuntuuko yhtään tutulta?

Talven pimeät illathan olisi ollut parasta rakenteluaikaa, ja alkuvaiheessa ne sitä nimenomaan olivat. Pääprojekti sai melko isoja harppauksia eteenpäin ja muut pienemmän kaliiberin projektitkin hieman rakkautta osakseen. Käyttöautoon ei silloin kiinostanut panostaa yhtään, ja siihen kun muutama vika tuli, niin samalla katosi motivaatio kaikkeen. Tiedän, hieman typeräähän se oli, mutta siitä on otettu jo asenne korjaukseen.

Nyt kevään kukoistaessa on taas motivaatio alkanut puskea itseään ulos noiden harrasteiden suhteen, joskin vähän liian myöhässä ajokautta ajatellen, mutta sitäkin suuremmin. Nyt sinne tallille, hanskat käteen ja hommiin!

kaksi "kuplaa"

kaksi "kuplaa"

 Teksti: Henri Kuvat: Henri ja Jesse (kansikuva)

 

 

Henri Saari