Instakeisarin MK3

Mk3 (1 of 1)-13.jpg

Esa Rousku on meidän uusi crew jäsen ja ystävä, jonka Golf on varmaan jo monelle tutuksi tullut kaunokainen mm. tapahtumista, sosiaalisesta mediasta ja näyttelyistä. Mikäli sinulla löytyy intohimoa tätä korimallia kohtaan, ehkä oletkin jo tavannut kyseisen herran tapahtumissa ja jäänyt suustasi kiinni golfia kierrellen ja ihaillen. Saattaakin siis hieman yllättää että tämä "mintti mk3" on ympärivuotinen käyttöauto diesel tekniikalla, jolla kilometrejä kertynyt jo yli 415 000. Tästä herää kysymys, että "onko mitään järkeä pitää ympärivuotista käyttöautoa harrasteena?". No ei tietenkään.. Älä naurata.

Mk3 korimalli ei ole harvinainen harraste aihio, mutta miksi sitä niin moni intohimoisesti rakentaa? Esa on löytänyt siitä kompromissin siihen, kun museoikäiset autot miellyttää kyllä silmää, mutta eivät tunnu kuitenkaan siltä omalta jutulta ja uudet autot ovat vain yksinkertaisesti "tylsiä". Uskoisin että monelle muullekkin tässä on sitä jotain yksinkertaistettua ja helposti tunnistettavaa kauneutta. Ei toki haittaa että aihiot ovat edullisia, kuin myös ylläpito.

Golf tuli Esalle noin kolme vuotta sitten, kun hän iski silmänsä erittäin hyväkuntoiseen ja hyvin varusteltuun yksilöön. Ihan ilmainen tämä helmi ei ollut, mutta vei sydämen heti mennessään. Koko historiaa en käy läpi, mutta ensikerran itse tämän auton näin CDLC Big Meetissä Jämijärvellä 2016. Silloin se istui jo mukavan alhaalla coilovereilla ja muotoja korosti alkuperäinen GT korisarja. Alla oli 16" BBS RSt, jotka kuitenkin syksyllä vaihtui kavereiden kesken D2 ilma-alustaan. Räsille seuraajiksi löytyi Touaregin 17x7,5" vanteet, joilla Esan Instagram julkisuus alkoi jakaessaan kuvaa Touaragin vanteilla alkuperäisestä rengaskoosta rinnastettuna tilalle venytettyyn 165/40 R17 kumiin. Kuva herätti paljon tuntemuksia erityisesti "suokumi" piireissä. Eteen vaihtui jenkkipuskuri ja lippa. Talven aikana kattoon vielä sovitettiin Twingosta lainattu rättikatto.

 

Pientä detskua löytyy etsivälle loputtomiin. Takaluukussa uudet verhoilut tikatusta keinonahasta. Ilma-alustan mittari on piilotettu näppärästi kojelaudan ritilän taakse ja sähköventtiilien säätimet ovat sähkölasien katkasijassa. Audiopuolta on myös päivitetty idealla, että katon ollessa auki saa musiikin soimaan muillekkin ja tällä Esa on keskuudessamme ansainnutkin "max boom" lisänimensä.

Jenkkipuskuri, dualroundit ja Touaregit toimii ulkokuoressa, mutta erittäin kliini kokonaisuus on silti selkeästi se juttu tässä autossa. Esalta kysyessä juuri tätä siistiä kokonaisuutta onkin hierottu eniten autossa. Talveksi vaihtuu aina puskuri, etuvalot, alusta ja tietenkin vanteet. Viime keväänä keulan osat maalattiin uusiksi kiveniskemien ja naarmujen takia.

 

Mk3 (1 of 1)-18.jpg

 

Ensi kaudelle olisi tarkoitus piristää taas ulkonäköä todennäköisimmin vanteiden vaihdolla tuuman halkasijaltaan pienempiin, mutta leveämpiin. Suorituspaineita kuitenkin on ilmassa jo nyt, koska mitään viikonloppua pidempää pajaurakkaa ei käyttöautolle haluaisi aloittaa ja tätä kokonaisuutta on vaikea lähteä rikkomaan muutoksilla.

 

Jos bongaat Golfin ja itse Hajalan kollin jossain, niin käy ihmeessä herraa jututtamassa ja tutustumassa. Esa on oikein supliikki ja mukava tyyppi, jolta ei juttu ole koskaan loppunut kesken, muutakuin pyytäessäni kehumaan vähän autoaan tätä esittelyä varten. Tai käy ainakin antamassa rakkautta Instagramissa.

Esa (1 of 1)_preview.jpeg

 

 

Auto: Esa Rousku  @rou5q

Teksti: Veli-Pekka Myllymäki

Kuvat: Jonne Mattila  @JonneMattilaPhotography